Service station 'de Roos' 

1/3

TL verlichting vervangen voor LED Tri-proof armaturen, verbetering van de lichtkwaliteit en een besparing op de energiekosten van minimaal 50%.

Belpa Elektrotechniek BV

1/5

Volledige productieruimte voorzien van 'retrofit' LED TL vervangers. Ook de gangen en kantoorruimtes zijn voorzien van LED panelen. Een besparing van 65% op de energiekosten. 

Jansen Techniek te Putten

Aanpassing van bestaande TL verlichting door LED vervangers.

De kantoren zijn voorzien van 30 Watt Proline Led (135lm/W) panelen en de productieruimte van 25 Watt Led (TL) buizen (van 58W naar 25 Watt). Een besparing op de elektriciteitskosten van ruim 65%.

Co Creatie

De doelstelling was om maximaal te besparen maar zonder verlies van kwaliteit en hoeveelheid licht. Om dit te realiseren zijn er slimme toepassingen gebruikt, waaronder bewegingssensoren bij de Led (TL) buizen. Deze dimmen na enige tijd (bij geen beweging) naar 15% licht en wanneer er beweging wordt gedetecteerd schakelt deze direct naar 100% licht. (zie foto's).

Een besparing van ruim 70% is hiermee gerealiseerd.

Dialoc ID BV te Harderwijk

Het volledige pand is voorzien van Led verlichting. Het staat aan de rand van het industrieterrein en is daarom inbraak gevoelig. Door er voor te zorgen dat er om het gebouw voldoende licht is zal dit inbrekers afschrikken. Het pand is tevens binnen volledig voorzien van energiebesparende Led verlichting. Hiermee is de lichtkwaliteit enorm
verbeterd en bespaard men op het energieverbruik.

krb. Barneveld

Heading 1

Weee Apeldoorn 

REMONDIS te Ermelo 

Oude situatie

Nieuwe situatie

Heading 1

Gresbo Ermelo/ Nunspeet

Postkamer verlichting aangepast naar kleur 3000K en 150 lux meer op werkhoogte

trappen huis hoofdkantoor voorzien van wandlampen met nood en deze dimmen terug wanneer geen beweging is gedetecteerd naar 10% van het verbruik is 1,8 watt. 

​© 2020 / Led Group Europe BV. / Alle rechten voorbehouden

Daltonstraat  42-44 / 3846 BX / Harderwijk  / info@ledgroupeu.nl / Tel: 030-2072067