top of page

Kok Interieurs

Alle armaturen zijn voorzien van LED 'filament' lampen. Zeer sfeervol, met extra warm wit licht.

Van 60 Watt lamp teruggebracht naar maximaal 6 Watt lamp. Een enorme besparing gerealiseerd, binnen een jaar is de investering terugverdiend. 

Tankstation 'De Roos' 

Tankstation is binnen volledig voorzien van nieuwe LED spots. In het magazijn en de opslagruimtes zijn alle TL buizen vervangen door LED buizen.

Binnen twee jaar is de investering terugverdiend!

Kwalitaria Drielanden

prijsborden kwalitaria LED

De prijsborden zijn voorzien van speciale ronde LED verlichting. De voordelen zijn; heldere frisse uitstraling en niet meer twee maal per jaar de TL buizen te hoeven  vervangen. 

Ten Kate Motoren

De klant wenste geen standaard LED panelen, deze zouden teveel de aandacht trekken en een onrustig beeld geven in de showroom.

Oplossing; een speciaal ontwikkeld LED paneel met een 'smalle' lijn leds in het paneel zodat je geen grote 'licht' vlekken meer ziet in het plafond!

Bovendien heeft dit speciale LED paneel een grotere lichtopbrengst (t.o.v. standaard LED panelen) en is de UGR (verblinding) lager dan 17.  

Fa. Evers Veevoeders 'de shop'

Uitbreiding van de bedrijfsactiviteit, een winkel voor particuliere verkoop. Uiteraard geheel duurzaam, alle verlichting is in Led uitgevoerd. Mooi warme sfeer met voldoende licht voor de uitgestalde producten. Led hang armaturen boven de toonbank en Led spots om de vitrinekast uit te lichten. 

Germano Menswear
IMG_0135.JPG
IMG_0136.JPG

In samenwerking met Foppen Vastgoedbeheer / Projectmanagement uit Harderwijk de conventionele verlichting vervangen voor LED verlichting. De gerealiseerde besparing is aanzienlijk. Het energieverbruik is met 65% gereduceerd. Een enorme lichtverbetering gerealiseerd en een optimale uitlichting van de producten. 

 Roelofsen Groente en Fruit

fruitstellling aangelicht winkel bewerkt
foto keuken bewerkt .jpg
foto winkel bewerkt .jpg

Een nieuw lichtplan gemaakt om er voor te zorgen dat de producten er beter uitkomen.
De lichthoeveelheid in de keuken is verdubbeld, met dit alles is ook een behoorlijke besparing op de energiekosten gerealiseerd. 

bottom of page