top of page
Rootselaar bedrijfshal met led

Adviseurs bundelen hun krachten….

Wij hebben onze krachten als adviseurs qua kennis, netwerk en ervaring gebundeld in LED Group Europe BV.

Ons doel is een oprechte en krachtige bijdrage te leveren aan de invoering van energie besparende verlichting (LED verlichting) in Nederland.

Hierbij staan kwaliteit, eerlijk advies en duurzaamheid voorop!

 

Jan Huisman owner
Jeroen Westermann owner
Jan Huisman
Jeroen Westermann

Adviseur 

Adviseur 

Werkwijze;

Led Group Europe werkt voornamelijk op basis van projecten. Bij een offerte aanvraag inventariseren wij eerst de huidige verlichtingssituatie, vervolgens gaan we in overleg met onze relatie en doen een aanbieding voor energie besparende LED verlichting. Hierbij rekening houdend met de gewenste licht hoeveelheid, licht kleur, de besparing en subsidie mogelijkheden.

De installatie van de LED verlichting zal door eigen huisinstallateur of door een van ons voorgestelde erkende installateur plaatvinden. Onze installateur zal ook de 'oude' lampen en armaturen verwijderen en afvoeren.

Led Group Europe heeft geen grote voorraden LED producten. De techniek in de LED is continue onderhevig aan snelle ontwikkelingen. Kijk alleen al naar de 'lumen / Watt' verhouding, maar ook de subsidie eisen op LED producten wisselen ieder jaar. Wij adviseren altijd een LED product dat aan de meest actuele normen en eisen voldoen.

Wij leveren uitsluitend hoogwaardige LED verlichtingsproducten!

Onze dienstverlening omvat naast de uitgebreide kennis van het brede scala aan LED producten:
 

• Inkoop van LED producten bij gerenommeerde fabrikanten,

• Kwaliteitscontrole,

• Logistieke afhandeling,

• Voorraadbeheer,

• Het maken van besparingsberekeningen (ROI),

• Het maken van verlichtingsplannen.

Wij bieden één loket voor o.a. installateurs, architecten, ingenieurs, ontwikkelaars, ontwerpers, vastgoedbeheerders, grossiers, gemeenten etc die voor de uitdaging staan om de juiste Led verlichtingsproducten te adviseren.

In samenwerking met een aantal zorgvuldig geselecteerde fabrikanten dekken wij het enorme spectrum aan Led verlichting toepassingen. Deze fabrikanten staan garant ten aanzien van de lange levensduur van onze LED producten.

Wij werken aan langdurige samenwerking met deze fabrikanten en willen door het aanbieden van de juiste LED producten (tegen de juiste prijs) voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Armatuur design met Led filamenlampen
bottom of page